I modsætning til mange knivskinner og knivblokke på markedet er vores knivopbevaringsprodukter fuldmagnetiske og magneterne er usynligt indkapslet i træet.

Det betyder, at du kan placere dine knive valgfrit overalt på vores designs.

Den lille forskel der gør den store forskel!
Vi anvender forskellige typer og kombinationer af kraftige højkvalitets N50/N52 neodymium magneter i forskellige dimensioner og formater, der nøje udvælges så de spiller optimalt sammen med knivskinnens eller knivblokkens design.

Magneterne importerer vi direkte fra en producent vi har tillid til, og som leverer magneter i den kvalitet vi ønsker - så du finder ingen billige skivemagneter eller andre hobbymagneter i vores designs.

Trækkraften fordeler vi over en stor del af skinnen eller blokkens overflade så du opnår optimal vedhæftning samtidig med du undgår at dine knive "snurrer" rundt og tiltrækkes af hinanden.

Vi giver derfor garanti for, at dine knive kan placeres frit og hænge præcis som du ønsker det på alle vores designs uanset hvilket du vælger  - ellers får du pengene tilbage 😎

 

Knivmagneterne i webshoppen er vores standarddesigns og formater - men du kan nemt få lavet et produkt i ønskemål. Det er bare at kontakte os før bestilling - så laver vi et skræddersyet produkt til dig 😊

Småændringer ift. standardmålene laver vi selvfølgelig uden beregning.

Søger du en særlig type knivmagnet eller ønsker du at få designet og skræddersyet en opbevaringsløsning er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at komme med et uforpligtende bud på præcis dét du har brug for.

#MessingNejTak?? - klik, og læs mere

 

Returret
Når du bestiller en unika knivskinne eller knivblok i webshoppen uden at have "set den i virkeligheden"  vil det altid være med en indbygget usikkerhed da to produkter aldrig er ens eller har det samme visuelle udtryk - så måske blev resultatet ikke helt som du havde forestillet dig eller forventet.

Derfor er der FULD RETURRET på alle produkter - også selvom de er specialfremstillede. Jeg betaler returportoen og så tager vi en snak om hvad der skal ændres for at du bliver 100% tilfreds med dit køb hvorefter jeg laver en ny udgave med et smil - for hos Rune-Jakobsen Design samler vi nemlig kun på tilfredse kunder 😊

 

Torben Rune-Jakobsen
Indehaver