Hvorfor gå på kompromis med din knivopbevaring når du kan få håndlavet en lækkert forarbejdet fuldmagnetisk knivskinne eller knivblok i massiv egetræ, røget eg eller valnød hos os??

Hele kollektionen af knivskinner og knivblokke håndlaves i vores lille Nordjyske møbelsnedkeri. Vi anvender forskellige typer og kombinationer af kraftige højkvalitets neodymium magneter, der nøje udvælges så de spiller max sammen med knivskinnens eller blokkens design.

Den lille forskel der gør den store forskel!
I modsætning til mange andre knivskinner og knivblokke på markedet er vores knivskinner og knivblokke fuldmagnetiske og magneterne er usynligt indkapslede i træet.

Trækkraften fordeler vi over en stor del af skinnen eller blokkens overflade ved at anvende flere rækker af højkvalitets magneter isat med afstand mellem rækkerne for kun derved opnås optimal vedhæftning af dine knive.

Vi giver derfor garanti for, at dine knive bliver hængende på alle vores designs uanset hvilket du vælger  - ellers får du pengene tilbage 😎

Knivmagneterne i webshoppen er vores standarddesigns og formater - men du kan nemt få lavet et standardprodukt i ønskemål. Det er bare at kontakte os før bestilling - så laver vi et skræddersyet produkt til dig 😊

Småændringer ift. standardmålene laver vi selvfølgelig uden beregning.

Søger du en særlig type knivmagnet eller ønsker du at få designet og skræddersyet en opbevaringsløsning er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at komme med et uforpligtende bud på præcis dét du har brug for.

Returret

Når du bestiller en unika knivskinne eller knivblok i webshoppen uden at have "set den i virkeligheden"  vil det altid være med en indbygget usikkerhed da to produkter aldrig er ens eller har det samme visuelle udtryk - så måske blev resultatet ikke helt som du havde forestillet dig eller forventet.

Derfor er der FULD RETURRET på alle produkter - også selvom de er specialfremstillede. Jeg betaler returportoen og så tager vi en snak om hvad der skal ændres for at du bliver 100% tilfreds med dit køb hvorefter jeg laver en ny udgave med et smil - for hos Rune-Jakobsen Design samler vi nemlig kun på tilfredse kunder 😊

 

Torben Rune-Jakobsen
Indehaver