RUNE-JAKOBSEN DESIGN er et dansk brand, der har specialiseret sig i design og fremstilling af eksklusive håndlavede møbler, boligudstyr og køkkengrej. 

Al design og fremstilling foregår i det lille familieejede møbelsnedkeri, naturskønt beliggende langt ude på landet i Østhimmerland.

Her har jeg sammen med snedkermester Mads Christensen skabt de ideelle rammer omkring virksomheden med fokus på den personlige kundebetjening og passionen for den håndværksmæssige kvalitet og kælen for detaljerne.

 

Den lille forskel der gør den store forskel
Hos Rune-Jakobsen Design værner vi om de håndværksmæssige traditioner og mener det seriøst når vi arbejder under mottoet:

CRAFTED - NOT PRODUCED! 

Vores designs masseproduceres ikke, og du finder ingen finér, MDF eller laminat i vores designs.

Alle produkter håndlaves “on demand” i massiv egetræ, valnød eller røget eg - så når du bestiller et af vores produkter i webshoppen eller hos en forhandler bliver det ikke plukket fra en lagerhylde men fremstillet specielt til forhandleren og dig.  

Vi fremstiller alt ved håndkraft efter de højeste kvalitetsnormer og med den professionelle møbelsnedkers sans for detaljen og håndværksmæssige omhu 

- derfor har alle produkter fra Rune-Jakobsen Design deres helt eget DNA.

Se snapshots fra vores snedkeri

Vi prioriterer den personlige betjening, så ønsker du en skræddersyet løsning, eller har du spørgsmål før du bestiller er du velkommen til at kontakte mig på telefon 42 4343 93 eller sende os en mail                     

                                             

Torben Rune-Jakobsen
Indehaver