RUNE-JAKOBSEN DESIGN er et dansk brand, der siden 2017 har designet og fremstillet eksklusive håndlavede møbler, boligudstyr og køkkentilbehør. 

Al design og fremstilling foregår i vores lille familieejede møbelsnedkeri, naturskønt beliggende langt ude på landet i Østhimmerland. Her har jeg sammen med snedkermester Mads Christensen skabt de ideelle rammer omkring virksomheden med fokus på den personlige kundebetjening og passionen for den håndværksmæssige kvalitet og kælen for detaljerne.

Vores virksomhedsfilosofi er ikke baseret på masseproduktion - i stedet værner vi om de håndværksmæssige traditioner og mener det seriøst når vi arbejder under mottoet: CRAFTED - NOT PRODUCED! 

Alle produkter håndlaves “on demand” - så når du bestiller et af vores produkter i webshoppen eller hos en forhandler bliver det ikke plukket fra en lagerhylde men fremstillet specielt til dig.  

Vi fremstiller alt ved håndkraft efter de højeste kvalitetsnormer og med den professionelle møbelsnedkers sans for detaljen og håndværksmæssige omhu 

- derfor har alle produkter fra Rune-Jakobsen Design deres helt eget DNA.

Vi prioriterer den personlige betjening, så ønsker du en skræddersyet løsning, eller har du spørgsmål før du bestiller er du velkommen til at kontakte os på telefon 42 4343 93 eller sende os en mail

 

TORBEN RUNE-JAKOBSEN
INDEHAVER