Vores udvalg af lækre, håndlavede skære- og serveringsbrætter hjælper dig med dine kokkerier og klæder samtidig ethvert køkken- eller spisebord.

Vi laver alt fra små smørebrikker til kæmpestore skuebrætter så du kan helt sikkert finde et bræt hos os, der matcher dine ønsker og behov.

Alle brætter håndlaves i vores lille Nordjyske møbelsnedkeri. Brætterne fremstilles enkeltvis og vi gør os umage for at give hvert bræt et smukt harmonisk og individuelt udtryk.

 

Den lille forskel, der gør den store forskel!
I modsætning til mange andre producenter af brætter, betragter vi et bræt som et møbel, der skal fremstilles med omhu.

Vi bruger tid på det visuelle udtryk og prioriterer både grov,- mellem og finslibning, så slutresultatet bliver et smukt bræt med en silkeblød finish, der patinerer smukt og sikrer dig et bræt du kan have glæde af i mange år uden at det bliver ru og træls at se og føle på.

Der anvendes udelukkende massiv FSC certificeret møbeltræ til alle vores brætter. Ligeledes er produktionen af brætter under kontrol af fødevarestyrelsen. 


Da alle vores produkter fremstilles på bestilling kan du nemt få lavet dit bræt på ønskemål.
Småændringer ift. standardmålene og saftrille laver vi selvfølgelig uden beregning.  Du er derfor velkommen til at kontakte os hvis du før bestilling hvis du har særlige ønsker - så laver vi et specialprodukt til dig 😊
 

Returret
Når du bestiller et unika bræt i webshoppen uden at have "set det i virkeligheden"  vil det altid være med en indbygget usikkerhed da to brætter aldrig er ens eller har det samme visuelle udtryk - så måske blev resultatet ikke helt som du havde forestillet dig eller forventet.

Derfor er der FULD RETURRET på alle produkter - også selvom de er specialfremstillede. Jeg betaler returportoen og så tager vi en snak om hvad der skal ændres for at du bliver 100% tilfreds med dit køb hvorefter jeg laver en ny udgave med et smil - for hos Rune-Jakobsen Design samler vi nemlig kun på tilfredse kunder 😊

 

Torben Rune-Jakobsen
Indehaver