Vores udvalg af lækre, håndlavede skære- og serveringsbrætter brætter hjælper dig med dine kokkerier og klæder samtidig ethvert køkken- eller spisebord.

Vi laver alt fra små smørebrikker til kæmpestore skuebrætter så du kan helt sikkert finde et bræt hos os, der matcher dine behov.

Fælles for alle brætter er, at den håndværksmæssige kvalitet og forarbejdning er i top, der er kælet for detaljerne og alle brætter står med et flot og unikt visuelt udtryk.

I modsætning til mange andre brætter på markedet bruger vi tid på både grov,- mellem og finslibning, så slutresultatet er en silkeblød finish, der patinerer smukt og sikrer dig et bræt du kan have glæde af i mange år uden at det bliver ru og træls at se og føle på.

Da alle vores produkter fremstilles på bestilling kan du nemt få lavet dit bræt på ønskemål. Småændringer ift. standardmålene og saftriller laver vi selvfølgelig også uden beregning.  Derfor er du altid velkommen til at kontakte os før bestilling - så laver vi et specialprodukt til dig 😊