Vores møbler er 100% håndlavet møbelsnedkerkvalitet designet med henblik på at kunne anvendes til mange formål overalt i din bolig.

Alle produkter fremstilles "on demand", så når du bestiller hos os, er det du modtager ikke plukket fra en lagerhylde men fremstillet specielt til dig i vores lille møbelsnedkeri.

Møblerne håndlaves af snedkermester Mads Christensen efter de højste kvalitetsnormer og med den dygtige møbelsnedkers kompromisløse sans for detaljen og håndværksmæssige omhu.

Træet skæres og sorteres omhyggeligt, så vores møbler fremstår med et smukt og sammenhængende visuelt udtryk. Fx. gør vi os stor umage med at anvende fortløbende stave i fx. bænke og hattehylder, så man kan følge træets åretegninger og struktur rundt om hele møblet.

Søger du et særligt type møbel eller ønsker du at få designet og skræddersyet et produkt i specialmål er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at komme med et uforpligtende bud på præcis dét du går og drømmer om.

Småændringer ift. standardmålene laver vi selvfølgelig uden beregning. Det er bare at kontakte os før bestilling - så laver vi et skræddersyet produkt til dig 😊

Møbler kan bestilles i lys europæisk eg, mørk røget eg og amerikansk valnød. 

Returret
Når du bestiller et unika møbel i webshoppen uden at have "set det i virkeligheden"  vil det altid være med en indbygget usikkerhed da to møbler aldrig er ens eller har det samme visuelle udtryk - så måske blev resultatet ikke helt som du havde forestillet dig eller forventet.

Derfor er der FULD RETURRET på alle produkter - også selvom de er specialfremstillede. Jeg betaler returportoen og så tager vi en snak om hvad der skal ændres for at du bliver 100% tilfreds med dit køb hvorefter jeg laver en ny udgave med et smil - for hos Rune-Jakobsen Design samler vi nemlig kun på tilfredse kunder 😊