Betingelser og vilkår
Når du køber vores unika produkter på nettet uden at have "set dem i virkeligheden"  vil det altid være med en indbygget usikkerhed da to produkter aldrig er ens eller har det samme udtryk - så måske modtager du et produkt, som ikke ser ud som du havde forestillet dig.

Derfor er der fuld returret på alle vores produkter - også selvom de er specialfremstillede. Jeg betaler returportoen og vi tager en snak om hvad der skal ændres for at du bliver 100% tilfreds med dit køb - og så laver jeg en ny udgave med et smil - for hos Rune-Jakobsen Design samler vi nemlig kun på tilfredse kunder :-)

Hvis du har brug for yderligere oplysninger eller har andre spørgsmål er du velkommen til at  sende en mail til info@rune-jakobsen.dk

Alle vores produkter laves på bestilling så du skal derfor forvente en fremstillingstid på ca. 14-20 hverdage før vi kan afsende din ordre. 

I spidsbelastningsperioder og ved bestilling af møbler må der forventes længere leveringstider. Disse fremgår af produktsiderne i webshoppen.

Leveringstiderne svinger en del hen over året, så hvis du ønsker at forhøre dig om den aktuelle leveringstid før bestilling - eller skal du bruge din bestilling som gave - er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 42 43 43 93 eller på mail torben@rune-jakobsen.dk - så får du et leveringsestimat 😊

 

Priser:
Alle priser i shoppen er incl. moms.

 

Vilkår
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle bestillinger fra Rune-Jakobsen Design´s webshop. 

Sådan handler du på www.rune-jakobsen.com

For at foretage et køb på skal du igennem følgende trin:

  1. Find den/de varer du ønsker. Læg den/dem i kurven og gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg betalingsform
  4. Vælg leveringsform og godkend vores handelsbetingelser

 

Alle priser i webshoppen er i DKK, € eller $ afhængig af din lokation.

Priser er incl. moms. 

Købsbeløbet trækkes på din konto umiddelbart efter bestilling.

 

Hvis der er dele af handelsbetingelserne du ikke forstår, hvis du oplever problemer med din bestilling eller ved brug af hjemmesiden, så kontakt os venligst på 

 

E-mail: info@rune-jakobsen.dk

Tlf: 42 4343 93

 

Pris for forsendelse
Fri fragt til pakkeshop eller 69,- hvis du vil have leveret direkte til din adresse.


Shipments EU / Non EU
We ship worldwide to EU as well as Non EU countries. 

* Shipment within EU = 12€ 

* Sverige fri leverans til paketbutik. Hemleverans koster 90,- DKK

* Shipment to Non EU countries = $75 

There will be different prices for the delivery of furniture. Please contact us before ordering to be informed of specific shipping prices for delivery of e.g. bathtub, display case etc.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Rune-Jakobsen Design anses for sket, når køber eller den person, som er udpeget, har fået varen udleveret.

Forsendelsen af varer sker med GLS eller postnord. Alle produkter håndlaves på bestilling så du skal derfor pt. forvente en fremstillingstid på ca. 14-20 hverdag hvorefter varen afsendes.

Leveringstid efter afsendelse: Normalt 1 - 3 hverdage.

 

Øvrige forhold omkring forsendelse
Rune-Jakobsen Design forbeholder sig retten til at sende alle varer pakket på den mest forsvarlige måde, og ikke nødvendigvis som afbilledet på shoppen. 

 

Fortrydelsesfrist
Din fortrydelsesfrist er 14 dage. Køber skal tydeligt informere Rune-Jakobsen Design om dette på mail eller ved telefon før fristens udløb. Herefter skal varen returneres indenfor 14 dage. For varer løber fristen fra du eller den person, du har udpeget, modtager varen. For varer fra samme ordre, der ikke leveres på én gang løber fristen fra du eller den person, du har udpeget, modtager den sidste vare. For varer, der leveres i flere partier, løber fristen fra du eller den person, du har udpeget, modtager den sidste vare i det sidste parti.

 

Rune-Jakobsen Design afholder returneringsomkostningerne. Rune-Jakobsen Design har ret til at se dokumentation for afsendelse af varen, så sørg for kvittering fra fragtmand eller posthus. Rune-Jakobsen Design betaler pengene tilbage indenfor en frist på 14 dage til det kort, som blev anvendt da ordren blev gennemført. Ved del-returneringer forbeholder Rune-Jakobsen Design sig ret til at fratrække udgifter til forsendelse. Hvis køber afviser modtagelse, må Rune-Jakobsen Design tilbageholde evt. udgifter ved returnering af varen. Undtagelse fra fortrydelsretten er levering af mad, drikke og andet til husholdningens løbende forbrug.

 

Varer sendes retur til 

Rune-Jakobsen Design

Tiendemarken 14 A, Gudum

9280 Storvorde

 

Husk altid at vedlægge ordrebekræftelsen, da denne gælder som købsbevis. Ordrebekræftelsen modtog du via mail, da du placerede din ordre.

 

Værdiforringelse
Når du køber en vare på nettet, må du undersøge og prøve den på samme måde, som du kan og må undersøge varen i en fysisk forretning. Hvis varen normalt er udstillet i en fysisk forretning, må du forsigtigt åbne emballagen for at vurdere varen og se, hvordan den fungerer. 

 

Hvis varens emballage har betydning ved gensalg af varen, må du ikke ødelægge emballagen eller smide den væk. Hvis varen er blevet forringet i værdi, fordi du har brugt den mere, end man kan og må i en normal fysisk forretning, kan Rune-Jakobsen Design pålægge køber at betale for værdiforringelsen. 

 

Det er sælgeren, der i første omgang fastslår, om varen er forringet, og hvad varen kan sælges for til andre forbrugere, i den tilstand den har.

 

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt hos Rune-Jakobsen Design overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Hvis du fortryder dit køb, har du ansvaret for varens stand, indtil den når retur til Rune-Jakobsen Design. Dvs. skader på returnerede varer eller hvis varen forsvinder, inden den når frem til Rune-Jakobsen Design, påhviler køber at refundere.

 

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Rune-Jakobsen Design skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen - dog senest efter 24 måneder. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. 

 

Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Rune-Jakobsen Design. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to måneder efter, du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Rune-Jakobsen Design har stillet dig i udsigt.

 

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Rune-Jakobsen Design. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Rune-Jakobsen Design webside, er denne af vejledende art. 

 

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby eller via www.forbrug.dk. EU-kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. 

 

Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af klage skal du angive vores emailadresse, som er info@rune-jakobsen.dk

 

Pris og betaling
I webshoppen kan du bestille dine varer online og betale med de mest gængse kreditkort samt MobilePay. Alle priser i Rune-Jakobsen Design webshop er i DKK og incl. moms.

 

Persondatapolitik hos Rune-Jakobsen Design
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Rune-Jakobsen Design. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger. Rune-Jakobsen Design indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: Besøger vores hjemmeside Gennemfører et køb af vores produkter Opretter en kundekonto Tilmelder dig vores nyhedsbrev Anmelder vores hjemmeside Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Rune-Jakobsen Design er Rune-Jakobsen Design, CVR 27029167, Tiendemarken 14 A, Gudum, 9280 Storvorde

 

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet.

Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket. Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet ca. 5 år efter, at du har modtaget din vare iflg gældende lovkrav.

 

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS, postnord med henblik på levering af dine indkøb. Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden hos Rune-Jakobsen Design 

 

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Shopify.Com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Shopify´s datacentre. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende: At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata At få slettet persondata Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@rune-jakobsen.dk

 

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som sendes til browseren og lagres der, så en hjemmeside kan genkende din computer. Alle hjemmesider kan sende cookies til din browser, hvis browserindstillingerne tillader det. Hjemmesider kan kun læse oplysninger fra cookies, de selv har gemt og kan ikke læse cookies fra andre hjemmesider. Der er to typer af cookies: permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies gemmes som en fil på din computer i en længere periode. Sessionscookies placeres midlertidigt på din computer, når du besøger et websted, men forsvinder, når du lukker siden ned, hvilket betyder, at de ikke er permanent gemt på din computer. De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer.

 

Hvad bruger vi cookies til?
Mange funktioner på en hjemmeside er afhængige af, at der placeres en cookie, når en bruger besøger en hjemmeside, så først og fremmest, sætter vi cookies for at have en funktionel side. Vi gør derudover brug af både 1. part og 3. part cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores side og tilbyde relevant markedsføring. Når der sættes en 3. part cookie, så betyder det, at vi har tilladt en tredjepart, som f.eks. et socialt medie, Google Analytics eller lign. at placere en cookie i din browser, når du besøger vores hjemmeside. De data der i den forbindelse indsamles, ser vi ikke hos os.

 

På vores side anvender vi følgende typer af cookies:

 

Nødvendige/Tekniske
Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. Som navnet angiver, har de kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre hjemmesider.

 

Funktionelle
Funktionelle cookies anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger du foretager på hjemmesiden, det kan f.eks. dreje sig om, hvilke præferencer du har i forhold til sprog og tekststørrelse.

 

Statistiske
Statistikcookies bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af en hjemmeside. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af, hvilke informationer der er mest populære på siden, så bliver vi opmærksomme på, hvad der skal være nemt at finde på siden.

 

Markedsføring
Markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de enkelte hjemmesider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De indsamlede oplysninger bruges til at skabe et overblik over dine interesser, vaner og aktiviteter for at vise relevante annoncer for ting, du tidligere har vist interesse for. På den måde får du et mere målrettet indhold, eksempelvis i form af foreslået information, artikler og annoncer.

 

Du kan blokere eller slette cookies på denne hjemmeside ved at trække dit samtykke tilbage eller slå dem fra i din browsers indstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis cookies fravælges ellers slettes, kan der være funktioner og services, der ikke længere er anvendelige.

 

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke til cookies tilbage ved at klikke her 

 

Du har også altid mulighed for at blokere eller slette cookies i din browser (hvis du vil slette eller blokere tredjepartscookies kan dette kun ske ved denne metode)

Hvordan du gør dette, kan du læse nærmere om her: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies

Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette eller blokere cookies i alle browsere.

 

Ændringer

Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre og opdatere vilkår og betingelser.

 

Kontakt

Rune-Jakobsen Design

Tiendemarken 14 A, gudum

9280 Storvorde

Tlf: 42434393

info@rune-jakobsen.dk